—Welkom

Adem en Rust

Ademcoaching regio Deventer

Ben je moe van de symptomen van stress, hyperventilatie, een burn-out of slaapproblemen? Wil je je sportprestaties naar een hoger niveau tillen? Ademcoaching is bewezen effectief!

Ademcoach

Adem.

We zijn ons allemaal bewust dat gezond eten, goed slapen, ontspanning en voldoende bewegen goed is voor ons. Maar hoeveel aandacht besteed je aan je ademhaling? Weinig mensen kennen de impact die de manier van ademhalen heeft op je gezondheid, je emoties en je slaap.

En.

Hoe adem jij, veel door je neus of door je mond? Diep in je buik of hoog in je borst? Adem je rustig of snel? Deze ogenschijnlijk kleine verschillen hebben grote invloed op je welzijn en hoe je je voelt, maar ook op klachten als stress, slaapproblemen, hyperventilatie, angstigheid tot aan een burn-out.

Rust.

In onze hectische levens zijn we allemaal opzoek naar dat ene wat we maar niet lijken
te kunnen vinden… Rust.

Daar kan ik je als ademcoach bij helpen. De praktijk is gelegen in Zutphen, nabij Deventer.

Welkom bij Adem en Rust

Ademcoaching vanuit passie voor de adem en een goede gezondheid, nuchter en zonder poespas gebracht en altijd onderbouwd vanuit fysiologisch oogpunt.

Adem en Rust

Ben jij ook zo toe aan rust?

Ik kampte met een flinke depressie en veel stress. Inmiddels liep ik 5 maanden bij een psycholoog en kreeg ik antidepressiva voorgeschreven. Dit hielp echter niet en door de medicijnen ging ik mij alleen maar slechter voelen. Op aanraden van mijn psycholoog ben ik opzoek gegaan naar een ademcoach die mij zou kunnen helpen bij mijn stressklachten en een verkeerd adempatroon. Ik ben toen bij Jasper terecht gekomen, bij wie ik een traject van vijf sessies heb gevolgd. Na de eerste sessie merkte ik bij mezelf al direct meer rust en ontspanning, in geen tijden had ik mij zo ontspannen gevoeld. Door middel van ademcoaching verdwenen mijn stress klachten en ben ik binnen korte tijd van mijn depressie en medicatie afgekomen. Ik voel mij nu een heel ander persoon. Ik kan iedereen een ademcoach aanraden voor wie zich in mijn situatie herkent en graag meer rust en ontspanning zou willen ervaren.

–  Deelnemer

Adem en Rust artikelen

Heb je last van vage lichamelijke klachten of onverklaard uitblijvend herstel? De Epiphora methode is je eerste stap naar herstel.

Waarom je niet te vaak wil ademen en de relatie tussen chronisch hyperventileren en stress

Wat is stress en hoe doorbreek je de vicieuze cirkel van chronische stress en kom je weer tot rust?

Een interview waarin ik uitleg hoe ademwerk mijn leven heeft veranderd. Laat je inspireren.

Door kennis en vaardigheden te bundelen met AHC-Chen, zijn we jou nog beter van dienst.

Collega’s met een passie voor de adem stellen zich aan je voor.

De praktijk van Adem en Rust is gevestigd in Zutphen, dit is op een paar minuutjes afstand van Deventer. Wil je werken aan ontspanning en persoonlijke groei, maak dan via de button hiernaast je afspraak.

Binnenkort!

Achter de schermen word druk gewerkt aan de Adem en Rust community. Zodat ademwerk nog toegankelijker is voor iedereen.

Houd social media in de gaten voor updates.