—Welkom

Mooie samenwerkingen

Ben je opzoek naar een ademcoach, maar ligt Zutphen niet bij je in de buurt? Wellicht kan je dan bij één van mijn collega's terecht. Hieronder stellen ze zich aan je voor. Daarnaast stelt ook Remco van Vibrix zich voor, marktleider op het gebied van schone lucht!

Fijne collega's

Walter Westgeest

Mijn naam is Walter Westgeest en ik haal veel energie uit mensen dichter bij zichzelf te laten komen. In mijn praktijk AdemFlow neem ik je via een ademreis mee naar binnen. Uit je hoofd, in je lijf. Ik zorg voor een aangename en veilige omgeving waar je met verschillende ademhalingsoefeningen rust, ruimte en helderheid krijgt. Op fysiek, emotioneel en mentaal vlak laat ik je voelen hoe jouw adem je hierin de weg wijst.

Ik geloof dat je helemaal vrij voelen een van de dingen is die een mens gelukkig maakt. Het is mijn wens met AdemFlow om mensen zich vrij te laten voelen. Het bewustmaken dat je adem de verbinding is tussen lichaam en geest.

AdemFlow combineert de kracht van de adem ook met de Epiphora Methode. Deze methode is een missende schakel bij onverklaard uitblijvend herstel. Het is erg bijzonder om mensen die schijnbaar zijn uitbehandeld na een paar sessies weer helemaal te zien opbloeien.

Jasper en ik zijn in ademwerk en Epiphora nauw met elkaar verbonden. Samen verbinden we mensen met de kracht van de adem.

Petra van Spellen

Mijn naam is Petra van Spellen, oprichter van House of Ukiyo. Wat in het Japans betekent, leven in het moment, los van alle gedachtes die ons brengen naar het verleden of de toekomst. Er is immers alleen maar NU…

Mijn mind was continu bezig…… Ik kende het ‘uit’ staan knopje niet en was mij dan ook totaal niet bewust van het feit dat ik altijd ‘aan’ stond.(sympaticus dominant)  Wel gaf mijn lijf al vroeg signalen. Het wilde mij duidelijk maken dat ik te hoog was afgesteld. Een te hoge en snelle ademhaling en veel migraines was dé manier om het hele lijf en uiteindelijk de mind op shut down te zetten.

Een coachopleiding in 2007 zorgen voor meer inzichten en meer ohh en ahhhs, maar de ademhaling bleef hoog…

Toen kwam de yogaopleiding, daar kwam ik in aanraking met de pranyama. Ik was onder de indruk van de invloed van de ademhaling op de mind en op het zenuwstelsel. Het aan (sympaticus) en uit(parasympaticus) knopje was gevonden en mijn missie is daar gestart!

De opleiding bij Mr. Breath heeft mij geleerd om de adem te kunnen inzetten voor welk doel je maar wilt. Het is de afstandsbediening van je zenuwstelsel en jij bent degene die het bewust gaat leren gebruiken.

BIj mij is de ademhaling inmiddels zo veel mogelijk vanuit de buik en zijn mijn migraines enorm afgenomen. Maar most of all, ik leef weer in het moment. En dat is iets wat ik met alle liefde ook doorgeef aan jou!

Bij deze opleiding ben ik twee ademvrienden rijker geworden. Walter Westgeest van AdemFlow.com en Jasper Heijster van ademenrust.nl. Twee mooie mensen met een hart van goud. En een gedeelde passie, de adem! Voor als je op zoek bent naar een ademcoach bij jou in de buurt.

Lieve groet Petra van Spellen

Hetty Norder

Ik ben Hetty Norder en verwelkom je graag in mijn praktijk Adem & Energie in Utrecht. Adem en energie, in mijn ogen zijn dat de twee meest belangrijke ingrediënten van het leven. Met een relaxte en fijne adem, plus een goeie energiebalans, kun jij het leven creëren dat bij jou past.

In 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met de adem tijdens mijn yogaopleiding die ik toen deed. Ik was wel nieuwsgierig naar de ademhalingsoefeningen, maar liet ze om een onbewuste reden vaak links liggen. Wat zou er gebeuren als ik met mijn adem aan de slag ging? Ik denk dat ik dat niet aan durfde te kijken. Na een periode van niet goed in mijn vel zitten, weinig levenslust hebben, somberheid etc. besloot ik de nieuwsgierigheid de overhand te geven. Wat kon de adem mij brengen?

Ik schreef me in voor een 1-op-1 sessie bij Rob Koning, Mr Breath. Na één sessie volgden er meer, ik deed een deep dive ademweekend en schreef me vervolgens in voor de opleiding tot ademcoach. In één woord: wauw! Ik hoefde dingen niet te weten, snappen of controleren met ‘het hoofd’, dan werkte ik mezelf juist tegen. Het lichaam heeft alle antwoorden. Het enige wat ik hoefde te doen is daarop te vertrouwen. Dit is wat ik nodig had, ik voelde me zo sterk en krachtig, op een diepe manier verbonden met mezelf: mijn hoofd mocht uit, mijn lijf aan. Op verschillende momenten in ons leven gebeuren er dingen waarin we uitgenodigd worden naar binnen te keren. En dat is waar je adem je bij kan helpen – naar binnen keren, voelen en zijn. Alleen dat. Tijdens mijn ademreis ontmoette ik Jasper, we ademen af en toe samen, ook als coach is het fijn om zelf begeleidt te worden.

We leven vaak volgens bepaalde overtuigingen, of denken dat we ons moeten verhouden tot bepaalde regels. In essentie doet dat er niet toe, alleen jij bent namelijk belangrijk. Als mens heb je de langste relatie met jezelf, en die relatie met jezelf, dat is de bouwsteen van je leven. Precies dat, jou weer verbinding laten maken met je eigen kern, is hetgeen waar ik gelukkig van word.

Lieve groet, 
Hetty Norder

Vibrix

Vibrix zet zich in voor zuivere binnenlucht door geavanceerde luchtreinigingstechnologie. In samenwerking met het Longfonds en Viridi Air streeft Vibrix naar het creëren van een gezondere leefomgeving. Onze samenwerking met ademcoach Jasper versterkt deze missie. Door onze technologie te combineren met zijn ademhalingsdeskundigheid, pakken we luchtkwaliteitsproblemen effectief aan. Ons doel: een gezonde, klachtenvrije thuisomgeving.

Daarnaast is het goed om te weten: Dat de lucht in de praktijk van Adem en Rust continu wordt gefilterd door de mooie techniek van Vibrix!

Binnenkort!

Achter de schermen word druk gewerkt aan de Adem en Rust community. Zodat ademwerk nog toegankelijker is voor iedereen.

Houd social media in de gaten voor updates.