—Welkom

Fijne collega's

Ben je opzoek naar een ademcoach, maar ligt Zutphen niet bij je in de buurt? Wellicht kan je dan bij één van mijn collega's terecht. Hieronder stellen ze zich aan je voor.

Fijne collega's

Walter Westgeest

Mijn naam is Walter Westgeest en ik haal veel energie uit mensen dichter bij zichzelf te laten komen. In mijn praktijk AdemFlow neem ik je via een ademreis mee naar binnen. Uit je hoofd, in je lijf. Ik zorg voor een aangename en veilige omgeving waar je met verschillende ademhalingsoefeningen rust, ruimte en helderheid krijgt. Op fysiek, emotioneel en mentaal vlak laat ik je voelen hoe jouw adem je hierin de weg wijst.

Ik geloof dat je helemaal vrij voelen een van de dingen is die een mens gelukkig maakt. Het is mijn wens met AdemFlow om mensen zich vrij te laten voelen. Het bewustmaken dat je adem de verbinding is tussen lichaam en geest.

AdemFlow combineert de kracht van de adem ook met de Epiphora Methode. Deze methode is een missende schakel bij onverklaard uitblijvend herstel. Het is erg bijzonder om mensen die schijnbaar zijn uitbehandeld na een paar sessies weer helemaal te zien opbloeien.

Jasper en ik zijn in ademwerk en Epiphora nauw met elkaar verbonden. Samen verbinden we mensen met de kracht van de adem.

Petra van Spellen

Mijn naam is Petra van Spellen, oprichter van House of Ukiyo. Wat in het Japans betekent, leven in het moment, los van alle gedachtes die ons brengen naar het verleden of de toekomst. Er is immers alleen maar NU…

Mijn mind was continu bezig…… Ik kende het ‘uit’ staan knopje niet en was mij dan ook totaal niet bewust van het feit dat ik altijd ‘aan’ stond.(sympaticus dominant)  Wel gaf mijn lijf al vroeg signalen. Het wilde mij duidelijk maken dat ik te hoog was afgesteld. Een te hoge en snelle ademhaling en veel migraines was dé manier om het hele lijf en uiteindelijk de mind op shut down te zetten.

Een coachopleiding in 2007 zorgen voor meer inzichten en meer ohh en ahhhs, maar de ademhaling bleef hoog…

Toen kwam de yogaopleiding, daar kwam ik in aanraking met de pranyama. Ik was onder de indruk van de invloed van de ademhaling op de mind en op het zenuwstelsel. Het aan (sympaticus) en uit(parasympaticus) knopje was gevonden en mijn missie is daar gestart!

De opleiding bij Mr. Breath heeft mij geleerd om de adem te kunnen inzetten voor welk doel je maar wilt. Het is de afstandsbediening van je zenuwstelsel en jij bent degene die het bewust gaat leren gebruiken.

BIj mij is de ademhaling inmiddels zo veel mogelijk vanuit de buik en zijn mijn migraines enorm afgenomen. Maar most of all, ik leef weer in het moment. En dat is iets wat ik met alle liefde ook doorgeef aan jou!

Bij deze opleiding ben ik twee ademvrienden rijker geworden. Walter Westgeest van AdemFlow.com en Jasper Heijster van ademenrust.nl. Twee mooie mensen met een hart van goud. En een gedeelde passie, de adem! Voor als je op zoek bent naar een ademcoach bij jou in de buurt.

Lieve groet Petra van Spellen

Copyright Adem en Rust

Binnenkort!

Achter de schermen word druk gewerkt aan de Adem en Rust community. Zodat ademwerk nog toegankelijker is voor iedereen.

Houd social media in de gaten voor updates.