—Welkom

Reviews

Laat je inspireren!

Hieronder lees je ervaringen van deelnemers die je voor zijn gegaan.
Ademcoach jasper heijster

Ervaringen van deelnemers

Elvira

Ik ben bij Jasper terecht gekomen nadat ik al maandenlang zeer slecht sliep en weinig energie had door post-covid. Ik heb slechts één sessie bij Jasper gedaan en sindsdien slaap ik ’s nachts weer zeker 6 à 7 uur door. Ook pas ik sinds kort de tips toe die hij tijdens de sessie had gegeven waardoor ik nog net wat uitgeruster wakker wordt.
Jasper is heel aardig en ik voelde me direct op m’n gemak bij hem. Ik kan een sessie bij hem zeker aanbevelen!

Elise

Ik had al een tijd het gevoel dat ik niet goed ademde. Ik had lang last van blessures, waardoor ik naar een prettige houding zocht en niet ontspannen was. Mijn drukke baan hielp ook niet erg mee. Daarnaast sliep ik slecht en had ik weinig energie. Ik las over het verband tussen ademen en slapen en ging op zoek naar een ademcoach. Ik koos Jasper om meer te leren over ademen, omdat zijn website een frisse, onderbouwde en tegelijkertijd pragmatische sfeer uitademde. Dat pakte ook zo uit. Ik leerde in een aantal sessies hoe ademen eigenlijk werkt, kreeg er relatief eenvoudige oefeningen bij en merkte in no-time verbetering. Ik sliep door, ik ademde minder gejaagd en voelde me simpelweg fitter. De tips om ook gedurende beweging je adem te ‘trainen’, pasten mij ook uitstekend. Kortom, ik ben Jasper dankbaar voor zijn praktische en prettige aanpak. En beveel hem graag aan!

Bouchra

Een jaar lang hoge ademhaling gehad en heftige paniekaanvallen, totdat ik bij Jasper kwam. Heeft me enorm geholpen met mijn paniekaanvallen overwinnen of beter gezegd toe te laten. Mijn ademhaling is weer op peil waar ik superblij mee ben. Ik neem de oefeningen mee die ik heb mogen doen bij Jasper. Verder altijd begripvol en luistert goed naar je. Ik raad het iedereen aan die diep in een put zit, het helpt echt. Ik leef weer!

Ans

Ik heb kennis gemaakt met adem en rust. Ik ben bekend met depressies, hyperventilatie, niet kunnen ontspannen en nog meer ongemakken. Ik kwam bij Jasper en had mijn adem heel hoog zitten wat mij een heel ongemakkelijk, opgeblazen gevoel gaf. Met Jasper ben ik gaan ademen, en na 1 sessie had ik al zoveel baat, ik kon naar mijn buik ademen, voelde mijn longen vol lucht. Echt een verademing! Ik heb elke dag nog profijt van adem en rust en de oefeningen die ik van Jasper heb meegekregen.
 

Wouter

Het volgen van een of meerdere sessies bij Adem en Rust is een bijzondere ervaring die ik een ander graag aanraad.

Ik heb meerdere ademsessies gevolgd, waarbij ik zeer prettig ben begeleid. Zelfbewustwording, rust en gevoel staan tijdens de coaching centraal.
De sessies heb ik dan ook als persoonlijk, professioneel en niet zweverig ervaren.
Jasper heeft mij laten voelen welk effect de kracht van adem op het lichaam heeft, zowel tijdens als langdurig na een sessie.
Ik liep een tijd tegen mijzelf aan en ben onder andere meer tot mijzelf gekomen waardoor ik veel beter in mijn vel zit. Dit komt voornamelijk omdat ik door het ademwerk meer rust ervaar dan voor de coaching. Ook ben ik veel zelfbewuster.

Ik ben van plan regelmatig een sessie te volgen, al is het alleen al voor de (com)passie die Jasper uitstraalt.

Jesper

Ik kampte met een zware depressie en veel stress. Inmiddels liep ik 5 maanden bij een psycholoog en kreeg ik antidepressiva voorgeschreven. Helaas hielp dit niet en door de medicijnen ging ik mij alleen maar slechter voelen. Op aanraden van mijn psycholoog ben ik opzoek gegaan naar een ademcoach die mij zou kunnen helpen bij mijn stressklachten en een verkeerd adempatroon. Ik ben toen bij Jasper terecht gekomen, bij wie ik een traject van vijf sessies heb gevolgd. Na de eerste sessie merkte ik bij mezelf al direct meer rust en ontspanning, in geen tijden had ik mij zo goed gevoeld. Door middel van ademcoaching verdwenen mijn stress klachten en ben ik binnen korte tijd van mijn depressie en medicatie afgekomen. Ik voel mij nu een heel ander persoon. Ik kan iedereen een ademcoach aanraden voor wie zich in mijn situatie herkent en graag meer rust en controle zou willen.
 
 
 

Walter

Jasper zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens een ademsessie. Hij werkt met veel gevoel en rust wat voor mij echt een meerwaarde is. Ik kan een sessie bij Jasper iedereen aanraden 😃
 
 

Jelmer

Ik heb meerdere adem sessies bij Adem en Rust gehad. Tijdens het traject voelde ik me serieus genomen en het was fijn met een ademcoach te praten die veel kennis had over ademen en het vinden van rust. Een sessie was veel meer dan ademen alleen, ook hebben we voor en na het ademen over veel andere zaken fijn gesproken. Door de sessies ben ik meer bij mijn gevoel gekomen, ik heb een nieuwe manier van voelen ontdekt. Ik voel nu gevoelens en spanningen in mijn lichaam waar ik me eerder niet bewust van was. Na elke sessie voelde ik mij geweldig en ik merkte dat ik in die weken veel bewustere en betere keuzes maakte. Tot op de dag van vandaag neem ik dingen mee in mijn ochtendroutine die ik geleerd heb tijdens de sessies van Adem en Rust. Ik kom zeker nog eens terug bij Jasper voor een ademsessie.
 

Angela

Verschillende ademsessies gehad bij Adem en Rust, zeker een aanrader! Het heeft mij geholpen om minder in mijn hoofd te zitten en beter om te gaan met stressvolle situaties. Jasper heeft veel kennis over ademcoaching en de fysiologie erachter, waardoor je weet dat je in goede handen bent.

Philip

De ademsessies van Jasper / Adem en Rust heb ik als zeer fijn ervaren.
Het warme ontvangst, de professionele aanpak en goede begeleiding zijn voor mij zeker een reden om snel weer een afspraak te maken.
Na een aantal sessies gedaan te hebben ervaar ik minder stress, slaap ik beter en zie ik het leven een stukje mooier dan voorheen.
Een aanrader voor iedereen.

Adri

Eerste een enkele sessie gedaan bij Jasper. Hierdoor kennis gemaakt met de kracht van ademhalen. een aantal weken later begonnen met het volgen van een adem traject. Het heeft mij heel veel rust gebracht en manieren gegeven om om te gaan met stress en druk van buiten af. Mede door deze sessies heb ik persoonlijke groei gemaakt.

Anne Marie

Jasper heeft mij geholpen om door ademen weer rust te vinden en mij weer in contact gebracht met mijn gevoel. Door de sessies heb ik ook bepaalde emoties los kunnen laten. De ademsessies zijn een bijzondere ervaring. Ik heb een traject gevolgd en kan het iedereen aanraden. Jasper is kundig en kan je echt verder helpen.

Kim

Ik heb bij Jasper de epiphora-methode gevolgd. Alles zat vast met alle gevolgen van dien. Na die 3 weken merkte is dat mijn nek, schouders en rug steeds losser kwamen en bleven. Ik ging weer meer voelen en kreeg ook meer energie. Het is een methode die heel makkelijk in te passen is en die ik ook eigenlijk nooit vergeet, omdat het eenvoudige, fijne oefeningen zijn. Ik sta nog aan het begin, maar ik verwacht dat mijn klachten steeds minder zullen worden.
-Kim-

Francoise

Om beter grip op stress en spanning te krijgen, besloot ik bij Jasper een Adem en Rust ademtraject te volgen.

Door het hele traject voelde ik me veilig en met aandacht begeleid. De ervaring was veel diepgaander dan alleen ademen. Stress veroorzaakt door blokkades werd zichtbaar en met de coaching kon ik er direct mee aan de slag. De ademoefeningen voor thuis gaven me de mogelijkheid om mezelf te kalmeren als ik spanning voelde. Ik ben nu gevoeliger geworden voor de signalen van mijn lichaam. Het heeft mijn leven een nieuwe dynamiek gegeven, en daar ben ik erg dankbaar voor.

De reis bracht me dichter bij wat werkelijk belangrijk is. Adem en Rust heeft me meer gegeven dan alleen rust. Het heeft me geholpen om het kind in mezelf te herontdekken en dichter bij mijn hart te komen. En de reis is nog maar net begonnen!
Francoise.

Cindy

De ademcoaching heeft me enorm geholpen.” Ademhaling heeft meer invloed dan je denkt. Ik ben nu rustiger, kan beter in mijn kracht staan en emoties reguleren. Jasper biedt verschillende ademhalingstechnieken aan. Nooit geweten hoe passend dat kan zijn, afhankelijk van de situatie en persoon. “Een aanrader voor iedereen, zelfs als je niet op zoek bent

Karin

Door de duidelijke uitleg en begeleiding van de Epiphora methode door Jasper
Waarbij hij de tijd neemt om de oefeningen op een juiste manier aan te leren
en daarbij ook rekening houdt met het kunnen en aankunnen van de oefeningen
door bestaande klachten die er zijn.
Daarnaast zet hij zich in voor goede nazorg.
Door de Epiphora methode ervaar ik verbetering
van de klachten die ik al jarenlang heb!

Annemarijke

Een echte aanbeveling!
De sessie bij Adem en Rust heeft mij meer inzicht gegeven. Met concrete oefeningen kan ik nu ook thuis aan de slag. Erg waardevol, ik zou het iedereen aanraden eens te doen. Professionele aandacht van Jasper waardoor je je snel op je gemak zult voelen.

Rosandra

Zonder verwachtingen en vanuit een nieuwsgierigheid ben ik de Epiphora Methode gaan leren en oefenen onder begeleiding van Jasper. Aan de hand van de Epiphora Methode Test worden structureel je klachten en symptomen in beeld gebracht. Ik had niet kunnen bedenken dat het zo’n enorme verbetering zou opleveren! Helemaal omdat ik er blanco inging. Door het consequent toe te passen bemerk ik bij mezelf zoveel positieve effecten. Ik voel me energieker, meer ontspannen en heb meer vertrouwen gekregen in hoe ik met situaties omga. Ik zou bijna zeggen, dat het verslavend is. Maar dat klinkt destructief. 😉 Het is gewoon heerlijk om je dag ermee te beginnen en af te sluiten. In de begeleiding is Jasper heel prettig: je voelt je gehoord en gezien en hij heeft een kalme benadering. En het voelde veilig en vertrouwd in de prachtige, serene adempraktijk.

JP

Jasper heeft mij ontzettend goed geholpen met het vinden van serene rust. Wat je alleen al met ademhaling kan bereiken is bizar.
Jasper heeft een warme persoonlijkheid met een hele fijne rustgevende stem.

Simone

Zes weken geleden begon Jasper mij de Epiphora methode te leren. In de loop van mijn leven liep ik behoorlijke schade in mijn nek op. Veel last van migraines, wiebelig bekken, vermoeidheid, stijfheid – ondanks dagelijkse practice van Qi Gong en yoga.
De eerste twee weken was de rek in mijn nek goed te merken, pijnlijk! Maar dat is helemaal verdwenen. Ik heb geen last meer van migraine, mijn rug voelt heel stabiel, ben fitter en soepeler. Een succes dus. De oefeningen zijn eenvoudig en nemen niet veel tijd. Je moet eenvoudigweg bereid zijn ze twee keer per dag te doen én dat volhouden.
Jasper is een zorgvuldige, rustige en kundige coach die in een heel prettige ruimte werkt.

Welkom bij Adem en Rust.

Ademcoaching vanuit passie voor de adem en een goede gezondheid, nuchter en zonder poespas gebracht en altijd onderbouwd vanuit fysiologisch oogpunt.

Binnenkort!

Achter de schermen word druk gewerkt aan de Adem en Rust community. Zodat ademwerk nog toegankelijker is voor iedereen.

Houd social media in de gaten voor updates.