—Welkom

Adem en Rust

Ik optimaliseer je adem en breng je hoofd tot rust

Ben je klaar met stress, hyperventilatie, een burn-out of slaapproblemen? Wil je eindelijk rust vinden in je hectische leven? Ontdek hoe ademcoaching je kan helpen!

Ademcoaching regio Zwolle

Jasper Heijster Ademcoach

Adem.

We weten allemaal dat gezond eten, voldoende slaap, ontspanning en lichaamsbeweging essentieel zijn voor ons welzijn. Maar ben jij je bewust hoe belangrijk je ademhaling hierbij is? Weinig mensen realiseren zich de impact die de manier van ademhalen heeft op hun gezondheid, emoties en slaap.

En.

En, hoe adem jij eigenlijk? Adem je hoofdzakelijk door je neus of mond? Haal je diep adem in je buik of oppervlakkig in je borst? Adem je rustig of snel? Deze ogenschijnlijk subtiele verschillen hebben een enorme invloed op je welzijn en emoties, en kunnen zelfs bijdragen aan klachten als stress, slaapproblemen, hyperventilatie, angst en burn-out.

Rust.

Verlang jij naar rust in het midden van je hectische leven? Als ademcoach kan ik je hierbij ondersteunen. Ontdek hoe je door middel van gerichte ademhalingstechnieken jouw stress kunt verminderen, beter kunt slapen en meer energie kunt ervaren.

Klaar om je eerste stap te zetten naar een gebalanceerd en vervuld leven? Een leven waar je weer voldoening uit kan halen.. Neem hieronder contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe ademcoaching jou kan helpen om te ontstressen en een evenwichtig leven te herstellen!

Welkom bij Adem en Rust

Ademcoaching vanuit passie voor de adem en een goede gezondheid, nuchter en zonder poespas gebracht en altijd onderbouwd vanuit fysiologisch oogpunt.

Wil jij de gratis video training ontvangen?

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? En wil je wat hulp bij waar je op moet letten met betrekking tot je ademhaling?

In deze gratis videotraining leg ik het je stap voor stap uit. Ik neem je mee en zal de volgende onderwerpen stap voor stap behandelen.

  • De Optimale Adem Methode die ik gebruik om rust in mijn hoofd te krijgen.
  • De 7 kenmerken van een goed adempatroon en een slecht adempatroon.
  • Hoe een verkeerd adempatroon zich onbewust ontwikkelt en wat daar de negatieve gevolgen van zijn.
  • En ik zal enkele tools met je delen om je adempatroon te optimaliseren.

Ben jij ook zo toe aan rust in je hoofd?

Ik kampte met een zware depressie en veel stress. Inmiddels liep ik 5 maanden bij een psycholoog en kreeg ik antidepressiva voorgeschreven. Helaas hielp dit niet en door de medicijnen ging ik mij alleen maar slechter voelen. Op aanraden van mijn psycholoog ben ik opzoek gegaan naar een ademcoach die mij zou kunnen helpen bij mijn stressklachten en een verkeerd adempatroon. Ik ben toen bij Jasper terecht gekomen, bij wie ik een traject van vijf sessies heb gevolgd. Na de eerste sessie merkte ik bij mezelf al direct meer rust en ontspanning, in geen tijden had ik mij zo goed gevoeld. Door middel van ademcoaching verdwenen mijn stress klachten en ben ik binnen korte tijd van mijn depressie en medicatie afgekomen. Ik voel mij nu een heel ander persoon. Ik kan iedereen een ademcoach aanraden voor wie zich in mijn situatie herkent en graag meer rust en controle zou willen.

–  Deelnemer


Hier lees je ervaringen van deelnemers die je zijn voor gegaan.

Heb je last van vage lichamelijke klachten of onverklaard uitblijvend herstel? De Epiphora methode is je eerste stap naar herstel.

De verborgen gevolgen van chronische hyperventilatie voor je gezondheid en welzijn.

Hier lees je zowel ervaringen van anderen als inspiratie over ademen, mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Een interview waarin ik uitleg hoe ademwerk mijn leven heeft veranderd. Laat je inspireren.

Een artikel waarin ik diep duik in de wondere wereld van slapen..

In dit artikel leer je hoe je je adem kan gebruiken om een paniekaanval te beheersen.

Wat is stress en hoe doorbreek je de vicieuze cirkel van chronische stress en kom je weer tot rust?

Door kennis en vaardigheden te bundelen met AHC-Chen, zijn we jou nog beter van dienst.


Collega’s met een passie voor de adem stellen zich aan je voor.

Adem en Rust artikelen

De praktijk van Adem en Rust is gevestigd in Zutphen, dit is op enige afstand van Zwolle. Wil je werken aan ontspanning en persoonlijke groei, maak dan via de button hiernaast je afspraak.

Binnenkort!

Achter de schermen word druk gewerkt aan de Adem en Rust community. Zodat ademwerk nog toegankelijker is voor iedereen.

Houd social media in de gaten voor updates.