“Dankzij ademcoaching verdwenen mijn stressklachten en ben ik binnen 5 weken van mijn depressie en medicatie afgekomen.”

En dit is nog maar één van de mooie recensies die ik de afgelopen periode heb mogen ontvangen.

Als je begrijpt wat er in het lichaam gebeurt gedurende een depressie, een burn-out of een periode van stress, dan kun je hierop sturen.

Door middel van ademwerk leer je hoe je het lichaam weer in een staat van rust brengt, zelfs wanneer het voelt alsof er een storm van emoties op je afkomt.

En nee, je hoeft hiervoor niet dagelijks uren op een kussentje te gaan zitten oefenen.

Met behulp van efficiënte technieken werk je aan nieuwe ademgewoonten, waardoor je gedurende de dag meer rust zult ervaren.

Hieronder deel ik het prachtige resultaat van Jesper, een leeftijdsgenoot die een moeilijke periode doormaakte:

“Ik kampte met een zware depressie en veel stress.” Inmiddels liep ik 5 maanden bij een psycholoog en kreeg ik antidepressiva voorgeschreven. Helaas hielp dit niet en door de medicijnen voelde ik me alleen maar slechter. Op aanraden van mijn psycholoog ben ik op zoek gegaan naar een ademcoach die mij zou kunnen helpen bij mijn stressklachten en een verkeerd adempatroon. Ik ben toen bij Jasper terechtgekomen en heb een traject van vijf sessies gevolgd. Na de eerste sessie merkte ik direct meer rust en ontspanning bij mezelf, ik had me in geen tijden zo goed gevoeld. Dankzij ademcoaching verdwenen mijn stressklachten en ben ik binnen korte tijd van mijn depressie en medicatie afgekomen. Ik voel me nu een compleet ander persoon. “Ik kan iedereen een ademcoach aanraden voor wie zich in mijn situatie herkent en graag meer rust en controle zou willen.”

Wil jij ook leren over de kracht van je ademhaling en hoe dit je kan helpen bij gevoelens van  o.a. stress of depressie? Stuur me gerust een berichtje.

Welkom bij Adem en Rust.

Ademcoaching vanuit passie voor de adem en een goede gezondheid, nuchter en zonder poespas gebracht en altijd onderbouwd vanuit fysiologisch oogpunt.

Binnenkort!

Achter de schermen word druk gewerkt aan de Adem en Rust community. Zodat ademwerk nog toegankelijker is voor iedereen.

Houd social media in de gaten voor updates.